Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Νέα

Δικαιώθηκε η ΟΚΕ που είχε καταφύγει δικαστικά εναντίων γνωστού τηλεοπτικού καναλιού και του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου με αφορμή το παιχνίδι ρεάλιτι που είχε τίτλο «Αγρότης μόνος Ψάχνει». Το κανάλι, υποχρεώθηκε να αλλάξει τον τίτλο του παιχνιδιού σε «Αγρότης Μόνος Ψάχνει Ετεροφυλόφιλη Βιολογική Γυναίκα» μετά τη μήνυση που υπέβαλε η ΟΚΕ για λογαριασμό ενός μέλους της που έβαλε υποψηφιότητα για συμμετοχή και που απορρίφθηκε λόγω φύλου και σεξουαλικής προτίμησης. Μπράβο στην ΟΚΕ. Ως πότε θα διεκδικούμε τα αυτονόητα;

Να σημειώσουμε εδώ ότι η ΟΚΕ (Ομάδα Κατά της Ετεροφυλοφιλίας), αν και συχνά μπερδεύεται με την ΟΕΕ (Ομάδα Ενάντια στην Ετεροφυλοφιλία), έχουν μεγάλες ιδεολογικές διαφορές. Για την ιστορία, και οι δύο προέκυψαν από τη διάλυση της ΚΑΕ (Κόμμα Αρκετά με την Ετεροφυλοφιλία) μετά το σκάνδαλο για παρουσία βασικού στελέχους του κόμματος σε μπαρ της αλλοτρίωσης που εκτός του εμπορευματικού του χαρακτήρα, έχει στο μεγαλύτερο ποσοστό του ετεροφυλόφιλους θαμώνες.

Άμεση κολλεκτιβοποίηση της Γης και των ετεροφυλόφιλων αγροτών της.

Αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι

Νέα

Πρόσφατη έρευνα στην Αμερική έρχεται να υποστηρίξει με νέα εμπειρικά δεδομένα ότι η ετεροφυλοφιλία δεν είναι μια κοινωνική αλλά για βιολογική ασθένεια από την οποία μάλιστα είναι εύκολο να απαλλαγούμε. Στο άρθρο του με τίτλο "Κωλοτρυπίδα Ερμητικά Κλειστή" που δημοσιεύτηκε στο έγκυρο ιατρικό περιοδικό "Νάρκισσος", ο Καθηγητής Bob Searl υποστηρίζει ότι σε δείγμα τριών χιλιάδων υποκειμένων που εξετάστηκαν συνολικά, οι ετεροφυλόφιλοι άντρες είχαν περιορισμένη εγκεφαλική λειτουργία του μετωπιαίου λοβού. Ως γνωστόν, η ύπαρξη του μετωπιαίου λοβού είναι το βασικό χαρακτηριστικό του homo sapiens που τον διαχωρίζει από τα άλλα ζώα, καθώς του δίνει δυνατότητα για σύνθετες νοητικές λειτουργίες όπως σχέδια, όνειρα, συναισθήματα, φαντασίωση, κτλ. Ο καθηγητής μάλιστα σε κάποιο σημείο συγκρίνει τους ετεροφυλόφιλους άντρες με τα άτομα που είχαν υποστεί λοβοτομή στις αρχές του περασμένου αιώνα, βρίσκοντας εντυπωσιακά πολλές ομοιότητες. Με βάση τα ερευνητικά του δεδομένα, ο ερευνητής υποστηρίζει ότι οι σφιχτές κωλοτρυπίδες των ετεροφυλόφιλων αντρών δεν επιτρέπουν τη δημιουργία κανονικού ρεύματος αέρα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την περιορισμένη λειτουργία του μετωπιαίου λοβού, αφού η περιοχή δεν οξυγονώνεται σωστά. Το άρθρο καταλήγει ότι ακόμα και ένα σαλιωμένο δάχτυλο σε τακτά χρονικά διαστήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να βοηθήσει στην καλύτερη λειτουργία του μετωπιαίου λοβού. "Ήδη από τις πρώτες μέρες, μπορεί κανείς να δει τη διαφορά στις σκέψεις, τις επιθυμίες και τα όνειρα του”, είπαν τα άτομα που το επιχείρησαν. Θα πρέπει να επισημάνουμε πως η εν λόγω θεραπεία βρίσκεται ακόμα σε δοκιμαστικό στάδιο και μόνο αφού ολοκληρωθούν οι απαραίτητες κλινικές μελέτες, θα ανοίξει επίσημα ο δρόμος για υποχρεωτική εφαρμογή της στο σύνολο του πληθυσμού.

Σάλο έχει προκαλέσει ανάμεσα στις κοινότητες ετεροφυλόφιλων ανδρών η είδηση ότι όλο και περισσότερα μέλη του προβαίνουν σε αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπο και το σώμα στοχεύοντας στην αύξηση της αρρενωπής τους εμφάνισης. Βασικότερη επέμβαση αποτελεί η προσθετική τρίχας σε διάφορα σημεία του σώματος όπως πόδια, στήθος, μύτη και αφτιά. "Οι εταιρίες ανέπτυξαν μεθόδους προσθετικής τρίχας πέραν από το κεφάλι βασικά για να ικανοποιήσουν την επιθυμία εκατομμυρίων ετεροφυλόφιλων αντρών", δηλώνει ο πρόεδρος του συλλόγου. Η υπηρεσία προσφέρεται σε αρκετά υψηλές τιμές, προς το παρόν τουλάχιστον, αλλά ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει ειδικά πακέτα που είναι πιο κοντινά στις ανάγκες και στις οικονομικές του δυνατότητές. Ειδικά η προσθετική τριχών στη μύτη αποτελεί πολυτέλεια για το μεγαλύτερο κομμάτι του ενδιαφερόμενου πληθυσμού κάτι που αναμένεται να αλλάξει με την εξέλιξη της τεχνολογίας. Σύγκρουση έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους ετεροφυλόφιλους. Από τη μία μεριά κάποιοι διεκδικούν το δικαίωμά τους στην προσθετική τρίχας στη μύτη αφού έτσι υποστηρίζουν ότι γίνεται βασικά αναγνωρίσιμη η αρρενωπότητά τους, που αποτελεί θεμελιώδες χαρακτηριστικό της σεξουαλικής τους ταυτότητάς. Από την άλλη μεριά, άλλοι ετεροφυλόφιλοι άντρες υποστηρίζουν ότι δε χρειάζεσαι τρίχες για να φαίνεσαι αρρενωπός - αρκεί να δέρνεις τη γκόμενά σου που και που δημόσια ή ιδιωτικά.

κατεβάστε όλο το τεύχος εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου