Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Συνέντευξη με τον Κρίνο



Κρίνος: Τι λέει;
GH: Μια χαρά, εσύ; Πως πάει;
Κρίνος: Πως να πάει μωρέ, να εδώ, έχουμε γεμίσει αδερφές.
GH: Και τι, δε σου αρέσει;
Κρίνος: Μπα μωρέ, δεν είμαι της ποσότητας, είμαι της ποιότητας.
GH: Εμείς πάλι το αντίθετο! Και έχεις τίποτα να προτείνεις;
Κρίνος: Για να μην υπάρχουν τόσες αδερφές; Ναι. Κοίτα όλα ξεκινάνε από το σχολείο και την οικογένεια.
GH: Τι πρωτότυπο!!!
Κρίνος: Εγώ πιστεύω ότι αυτό που πρέπει να γίνει είναι να απαγορευτούν οι τραμπάλες στις παιδικές χαρές.
GH: Γιατί τι φταίνε οι τραμπάλες, δε σου αρέσουν;
Κρίνος: Ίσα ίσα, είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι. Αν το καλοσκεφτείς η τραμπάλα είναι το μοναδικό παιχνίδι σε κάθε παιδική χαρά, που είναι αποκλειστικά συλλογικό, δεν μπορείς να το κάνεις μόνος σου. Και ξέρεις πόσο μου αρέσουν εμένα τα συλλογικά παιχνίδια!
Κούνια μπορείς να κάνεις και μόνος σου, τσουλήθρα επίσης. Το “γύρω γύρω όλοι” θα μπορούσε κάλλιστα να λέγεται “γύρω γύρω εσύ, μόνος σου”. Ενώ τραμπάλα μόνος σου δεν κάνεις. Και δεν είναι μόνο αυτό. Η τραμπάλα είναι η πρώτη εκπαίδευση σε sex date. Σκέψου το: Για να πετύχει πρέπει να βρεις κάποιον που να ταιριάζετε. Να ξέρει να το παίζει. Κάθεστε λοιπόν ο ένας απέναντι στον άλλο και κοιτιέστε στα μάτια όση ώρα  κάνετε τραμπάλα. Πρέπει οι κινήσεις να είναι απόλυτα συγχρονισμένες, όπως και οι ατάκες στο sex date. Έτσι, πρέπει να κάνει ο ένας μια κίνηση και ο άλλος να απαντήσει στον κατάλληλο χρόνο με την κατάλληλη κίνηση. Κι έτσι οι κινήσεις γίνονται επαναλαμβανόμενες και το παιχνίδι παίρνει ρυθμό. Και πας το κορμί σου μπροστά κι ο άλλος πίσω για  να ανέβεις κι όταν φτάνεις επάνω τότε φέρνεις εσύ το σώμα σου μπροστά κι άλλος το τραβάει πίσω για να κατέβεις εσύ και να ανέβει ο άλλος και να φτάσει κι εκείνος το ίδιο ψηλά, κι ούτω καθεξής, μέχρι να τελειώσετε ;). Και όσο ανεβαίνεις έχεις το χαμόγελο της ηδονής που σου προκαλεί αυτό το ανεβοκατέβασμα στο διάφραγμα, αυτό το ίδιο που αισθανόσουν κάθε φορά στο παλιό αυτοκίνητο του μπαμπά σου, με τα χαλασμένα αμορτισέρ, όταν περνούσατε με ταχύτητα εκείνη την απότομη ανηφόρα στο δρόμο για το χωριό. Και στο κατέβασμα από ψηλά στην τραμπάλα έχεις στο βλέμμα σου αυτό του ύφος το “θα σου δείξω τώρα εγώ, θα σε ανεβάσω κι εγώ ακόμα πιο ψηλά” και με αυτό το ύφος στο πρόσωπο κατεβάζεις με πίεση την τραμπάλα και χτυπάς τον κώλο σου στο δάπεδο γιατί ξέρεις ότι την ίδια ακριβώς στιγμή ο άλλος μοιράζεται τον κραδασμό στον δικό του κώλο, έναν κραδασμό που εσύ του προκάλεσες. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή έχει τα πόδια του κρεμασμένα και είναι στο έλεός σου κι εσύ βρίσκεσαι ακριβώς απέναντί του και καθιστός, με βλέμμα βλοσυρό και γεμάτο νόημα, με τον πλήρη έλεγχο που σου προσφέρουν τα πόδια σου στη γη, με τα χέρια στις λαβές, και μπροστά σου ένα τεράστιο ξύλινο ή μεταλλικό δοκάρι με κλίση προς τα πάνω που ξεκινάει από τον προστάτη σου και καταλήγει στον προστάτη του άλλου. Όλα τα φαλλικά σημαίνονται σε λειτουργία και τα μάτια κολλημένα το ένα πάνω στ’ άλλο.
Η τραμπάλα είναι άσκηση στον έρωτα, στο σεξ, στην ευτυχία που τελειώνει, στο σεξ που συνηθίζεται, στη χαρά που όλο και μειώνεται, στον κώλο που δεν πονάει τώρα όσο θα πονάει σε λίγο. Η τραμπάλα δεν θα είχε κανένα νόημα αν οι γυναίκες δεν είχαν κλειτορίδα και οι άντρες προστάτη. Συνήθως το κάνουν ομόφυλα ζευγάρια και σπάνια θα δεις να κάνουν τραμπάλα ένα αγόρι με ένα κορίτσι. Από την άλλη μπορεί να το κάνει ενήλικας με μικρό, βαρύς με αδύνατο, κτλ, όπου οι ρόλοι του ποιος προσφέρει σε σχέση με τον ποιος δέχεται είναι μάλλον πιο διακριτοί και εκ των προτέρων ορισμένοι. Κατάλαβες λοιπόν γιατί πρέπει να απαγορευτεί; Τουλάχιστον για τ’ αγόρια.
GH: Μάλιστα. Να σε ρωτήσω κάτι άσχετο κύριε Κρίνε. Ζεις χωρίς πούτσο;
Κρίνος: Ε, όχι. Ζει το ψάρι έξω απ’ το νερό; 


κατέβασε το τεύχος από εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου